Benvolguts i benvolgudes, 

 

Una nova temporada  comença aquest 2021.  A l’anterior,  la Covid  va condicionar la convivència dins del càmping, però amb la implicació i el bon comportament de tothom, es va gaudir d'unes vacances diferents a les viscudes durant aquests 40 anys. Vam reviure aquells estius on el concepte era gaudir de l'entorn i fer activitats a la natura.

 

Això, ens ha fet replantejar la nostra filosofia del càmping. Volem recuperar l’essència d’un espai de muntanya on predomini la familiaritat amb els clients, compartir les seves vides i generar un vincle de sentiment de pertinença al càmping i a l'entorn on es troba situat, al mig de la Vall de Cardós.

 

Volem apropar la natura a tots i a totes aquelles que escolliu el nostre càmping per poder gaudir del silenci, les olors, les muntanyes, els rius, els arbres, els ocells i la possibilitat de descansar lluny de la ciutat. Volem fer del càmping un lloc on us sentiu com a casa vostra.

 

Malauradament,  aquest any continuem en condicions especials i, per això, us fem arribar el protocol que seguirem aquesta Setmana Santa, que  s’anirà modificant durant la temporada, en funció de l’evolució de la pandèmia i de les condicions que estableixi el Procicat.

 

Esperem que aquesta estada sigui millor que l’anterior i us esperem amb la mateixa il·lusió, l’entrega i l’estima de sempre.

 

Una abraçada

 

Família Montaña Jaime

 

 

 

 

Normativa del càmping

 

REGLAMENT INTERN

 

 1. Visitants: Els visitants que volen entrar al recinte, han de deixar el vehicle fora del càmping i anar a enregistrar-se a recepció. Si el temps de permanència fos superior a dues hores, s’abonarà l’import corresponent a la tarifa vigent del càmping (5€)

 

 1. Hores de Silenci: La porta d’entrada i sortida de vehicles romandrà tancada de les 24h. fins les 7h. del dia següent. Es guardarà silenci a partir de les 24h. i preguem que, en qualsevol moment, el volum de la ràdio, del televisor o similars, sigui l’adequat per tal de no molestar la resta de campistes o gent allotjada.

 

 1. Emplaçament: No es guardaran parcel·les més d’un any. No es pot canviar de parcel·la sense permís, sota cap concepte. La roba no es pot estendre a l’ample de la parcel·la sinó de dalt a baix. No es pot jugar a pilota a la zona d’acampada. Només al camp de futbol. No es poden rentar cotxes a les parcel·les.

NO ES PODEN APARCAR ELS COTXES A LES PARCEL·LES DESOCUPADES
 

 1. Circulació de vehicles: No poden circular vehicles per l’interior del càmping durant el període de temps comprès entre les 24h. i les 7h. de l’endemà. La velocitat per circular dins el recinte està limitada a 10 Km./h. . L’ús dels vehicles a motor dins la zona delimitada està limitat, exclusivament, a entrades i sortides fins la parcel·la o allotjament corresponent. Qualsevol altre desplaçament dins el recinte està prohibit.
 2. Fonts: No utilitzeu les fonts públiques per rentar els plats, només serveixen per agafar aigua.
   
 3. Escombreries: Cal posar les deixalles en bosses de plàstic i deixar-les als contenidors de l’entrada del càmping. Apagueu bé les burilles i eviteu llençar-les al terra. Recicleu la brossa:
  • Llaunes, envasos de plàstic i tetrabricks, al contenidor groc
  • Vidre, al contenidor verd
  • Cartró, al contenidor blau.

 

 1. Animals: Els animals domèstics, permesos a la zona d’acampada, han d’anar sempre lligats, mirant de no molestar altres campistes. S’han de recollir els excrements del terra. No poden beure a les fonts. Els gossos considerats perillosos han de dur el murrió també a la parcel·la.
   
 2. Bicicletes: ÉS PROHIBIT CIRCULAR EN BICICLETA A PARTIR DE LES 21.00H.

 

 1. Piscina: Dins la zona de la piscina està prohibida l’entrada d’aliments i d’envasos de vidre. La present normativa prohibeix els salts acrobàtics i tirar-se de cap. Damunt la gespa del voltant de la piscina, ni es pot jugar a pilota ni s’hi poden posar cadires.

 

10.Estades: Les estades finalitzen a les 12h. del migdia.

 

AGRAÏM MOLT EL VOSTRA COL·LABORACIÓ PER MANTENIR I MILLORAR L’ESTÀNCIA AL CÀMPING.

 

HORARIS: ( Els horaris s’aniran adaptat a les normatives del Procicat)

 • Recepció: de 09:00 a 21:00h.
 • Bar: 9.00 h a 00.00 h
 • Supermercat: de 09:00 a 14.00 h i de 17,30 h a 21:00h.
 • Piscina: de 11:00 a 19,30h.
 • Braseria i pizzeria 20:00 a 22:00h.

SERVEIS GRATUÏTS:

 • PISCINA
 • PING-PONG
 • CAMP DE FUTBOL
 • BARBACOA i PICNIC
 • PROGRAMES D’ANIMACIÓ ( Només a temporada alta estival)
 • SALA DE TV
 • WI-FI a tot el càmping
 • RENTACOTXES