Càmping les Contioles està situat en mig de la Vall Cardós en una antiga Contiola.

Disposem d'una zona d'acampada verda i arbrada, mòbil-homes, caravanes de lloguer i apartaments, on podràs allotjar-t´hi i mantenir un contacte directe amb la natura. Vine i gaudiràs!

Activitats a Les Contioles

Les activitats del Càmping les Contioles, aquest any han fet un gir. Després de la pandèmia que vam viure l’any passat, ens vam adonar que calia recuperar l’essència del nostre càmping i apropar als nostres clients a la riquesa natural i cultural que té la Vall de Cardós i el Pallars Sobirà.

Volem que es gaudeixi de la natura, els artistes de la zona i la nostra gastronomia fent petits tallers de pintura, escriptura, col·loquis amb periodistes, vermut literari, conferències, recitals de poesia, concerts, ioga i senderisme.

Tots els tallers seran en petit format i amb reserva prèvia, per tal de garantir el tracte personalitzat.

Esperem que aquestes activitats us facin desconnectar i apropar-vos més a la natura. Us detallem algunes ja confirmades i anirem publicant les que es vagin confirmant.

 

Ioga a la natura

Aquest any farem ioga!

Amb l'arribada de l'estiu i el bon temps, practicar ioga a l'aire lliure és una activitat més que recomanable per a tothom. Aquesta opció de practicar ioga, cada vegada està més estes i són molts els parcs i zones naturals on es poden veure grups de persones practicant ioga. Per tant, no ho pensis més i pren nota de quan podrás practicar ioga al nostre camping. S'ha convertit en un ritual! Gaudeix de la natura i del ioga!

T'esperem!!!!! @alba_star_dust 

 

 

Taller de pintura a l'aire lliure

Et presentem el teller: Vols dibuixar un parell d'hores a l'aire lliure? Rosa Vilalta Guillamon us donarà una classe amena! Dibuix a llapis (juguem amb la línia!). Caldrà reservar i l'aforament serà límitat.

Taller d'escriptura i natura

És un taller per observar la natura, escoltar les paraules de les plantes, els animals, les pedres i el paisatge. Deixar que ressonin dintre nostre i escriure-les. 

També és un taller per analitzar el paper que la natura té en els diferents textos literaris, des de la mirada romàntica a la científica, passant per la mirada contemplativa i la que incorpora la natura amb absoluta naturalitat.

Es tracta d'aprofitar l'entorn que ens ofereix l'alta muntanya per inspirar-se en la natura i generar textos de creació literària.

Taller que caldrà inscripció per reservar plaça.

Llegirem, escriurem, passejarem i observarem. Ens deixarem tocar pel paisatge i els elements naturals, i ho traduirem en paraules.

21 de juliol

Vermout Literari

El dimecres 4 d’agost a les 12.30h vermout literari amb l’escriptora Elvi Moreno. Ens presentara el llibre “Amb cor de dona”.

Caldrà apuntar-se.

Conversa amb la periodista i escriptora Neus Tomàs

Aquest 11 d'agost a les 19.00 h de la tarda gaudirem de la precència de la Periodísta Neus Tomas, per analitzar l'estat polític i econòmic actual. 

Cinema a la fresca

El pirineu te l'avantage de poder observar els estels amb la seva màxima lluminositat i al mateix temps veure cinema a l'aire lliure. 

Contacontes-titelles

Expliquem contes amb animació de titelles artesanals amb la Cinta. Dilluns 16 d'agost a les 18.00h